2012 Е СЪДБОНОСНА!

2012 Е СЪДБОНОСНА ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

До 2012 г. човечеството трябва да промени курса си към изграждането на свят на мир и любов. В противен случай ще последват невероятни бедствия и възможна атомна война. Това е свързано с разпознаването и следването на месиянската личност за която всички пророци предсказват.

Защо 2012 г. е толкова важна за човечеството? Не само календарът на Инките определя 2012 г. като годината за края на света, Нострадамус и много други пророчества сигнализират, че в тази година ще се осъществи грандиозна промяна в пътя на човечеството. Ванга говори за идването на месиянска личност, човек, който по думите и "той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” С други думи началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. До 2012 г. човечеството трябва да приеме Божието водене дадено чрез тази личност и да промени курса си към изграждането на свят на мир и любов. В противен случай ще последват невероятни бедствия и възможна атомна война която ще унищожи голяма част от населението.

Раждането на месиянската фигура в източна страна е пророкувано и от Настрадамус и от Тамара Глоба и от Корейските пророчества Чун-Гам-Нок. “Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад,” заявява Корейското пророчество. “На света ще се яви такъв Сват Човек, затова гледайте на цялото творение непредвзето. Този човек ще се обяви в годината на Чинс (2000-2001 или 2024-2025 ) и ще обедини цялия свят. На хората, заслепени от златото, ще е трудно да се откажат от съблазни. Търсете тайното послание в Южна Корея – в него е скрито всичко”, но “ Глупавите хора не ще могат да го намерят." “ Напускайки островната страна, той ще обходи цялия свят, проливайки кървави сълзи. Той ще дойде като истински Свят Човек, следвайки велики нравствени принципи и ще обедини конфуцианството, будизма, христианството и всички други религии. Вярвайте, че в това време ще дойде първородният син на Бог. Страната, жителите на която не вярват в Бог и Го предадът, ще бъде разрушена навеки”.

Цялата книга на Корейските пророчества е около 50 страници но разкрива с невероятна точност събития от нашите дни. Пророчествата са написани преди 300-500, а някои дори и преди 1000 години.

Към 1 Глава на Корейските пророчества

0 коментара:

КОРЕЙСКИ ПРОРОЧЕСТВА

корейските манускрипти, в които са записани пророчества, най-древните от които са хиляда години...
Прочети >>>
Menu By AllBlogTools.com Related Posts with Thumbnails

 
Powered by Blogger