Ванга предсказала избирането на Обама

Предсказанията на Ванга, Ванга, Предсказва, Обама, чернокож, президент, Америка, Миллиет, Курск, Владимир Путин, Настрадамус, Тамара Глоба, Корейски пророчества, Чун-гам-нок, Сан Мьон Муун, Русия, САЩ



Може би вече сте чули, че "Ванга предсказа избирането на Обама" и също, че Америка ще рухне. Под такова заглавие турският вестник "Миллиет" писа, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

"Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!"

Това ни води към доста песимистични виждания за бъдещето. Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-ият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, и дори може да предизвика Трета световна война, в която ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Веднага след изборите видяхме как расистките изблици срещу чернокожите зачестиха и напрежението започва наистина да ескалира. Виждат се расистки прояви и в училищата, по цялата нация.

Ние вече имаме свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница Курск, терористичните удари срещу кулите-близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин, но дали наистина бъдещето ни ще бъде толкова мрачно?

Макар Ванга наистина да предупреждава в някои от своите пророчества за възможна война, в други свои думи тя пророкува Мир:

"След 2000-ната година няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие. Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост десет пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус... Това ще стане не по-рано от 2050 година."

Какво според пророчествата и определя кой от двата възможни пътя ще поеме човечеството? Тя всъщност говори за личност, която човечеството трябва да разпознае и да последва:

„...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал, всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи."

Тази личност явно е вече всред нас на земята и работи за световния мир. По думите на Ванга това е:

"Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос"

Идването в "бели дрехи" може да носи символичното значение на това, че Ванга говори за личност без грях. Някои тълкувания свързват димите "в бели дрехи", също и с произход от Корейската нация. Поради традиционните си бели памучни кимона често Корейците наричат себе си "хората с бели дрехи". Това се свързва и с Библейското пророчество, че той ще дойде от изток. Раждането на месиянска фигура в източна страна е пророкувано и от Настрадамус и от Тамара Глоба и от Корейските пророчества, Чун-гам-нок:

“Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад.”

Кой е този обещан миротворец? Ако свържем съществуващите пророчества в една обща картина получаваме доста конкретни характеристики по които да го познаем:

"През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне"... "влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето".

Всъщност Ванга предсказва за влакове на магнитни възглавници, които вече съществуват. През 2001 г. в ООН, бе предложен прект за Световна магистрала която да свърже континентите и столиците със свръх бързи влакове. Инициатор на предложението бе Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун, който инвестира в тази насока вече повече от 30 години.

Възможно ли е да има накаква по-дълбока връзка между нейните пророчества и личността на д-р Мун? Оказва се, че името "Мун" фигурира в пророчествата на Настрадамус свързани със Месиянската фигура която очакваме. Настрадамус използва името "Мун" като един от 40-те знака по които ще познаем личността която ще донесе световния мир. Той предсказва, че тази личност ще се роди на изток, ще живее на запад, ще пътува много, но ще бъде преследван, неразбран и хвърлян в затвора. Настрадамус заявява, че "Мун и последователите на Мун", ще бъдат преследвани и обвиняванобвинявани фалшиво.

Библията също предсказва идването на Месиянска личност, която ще изпълни обещанието за Божието царство на мир на земята.

Йоан 14:16 „И Аз ще поискам от Отца си и Той ще ви даде друг Утешител, за да бъде с вас вовеки.”

Според Библията той ще се роди на Изток (Отк. 12:5), ще бъде преследван, и Исус лично ще му предаде мисията си за спасение на света (Отк. 2:26-28), така както той е получил от Отца си:

„И на този който победи и който... върши дела, чисти като Моите, ще дам власт над народите и той ще ги управлява с желязна тояга... както Аз получих от Своя Отец. И ще му дам зорницата” (Отк. 2:26-28)

Библията заявява, че човека на който Исус ще предаде своята мисия ще дойде с ново име, което никой не знае, и името му ще бъде „Божието слово”, на Корейски „Мун” (Откровения 19 глава).

Отк. 12:5, „И голямо знамение се яви...жена която щеше да роди... И тя роди мъжко дете, което ще урпавлява всички народи...”

Отк. 19:12, „И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово.”

Възможно ли е наистина обещания в бъдещето мир да зависи от това дали човечеството ще последва воденето на тази месиянска личност? Възможно ли е да има факти около личността на д-р Мун които в скоро време ще шокират света? Във Корейските пророчества от преди 1000 години е писано за неговото идване в Корея и се казва следното:

"Ако го узнаят хора, които не трябва да го знаят, на Спасителя ще му бъде трудно да дойде, защото сърцата на хората в този свят са такива, че не обичат в нищо да отстъпват. По тази причина тайните пророчества отодавна са скривали главата и свивали опашка, сменяли са местата горе и долу и затуляли смисъла, за да може да ги разбере сомо човек, притежаващ мъдрост. Затова не ги откривайте на неразумни. Ако узнаят за тях глупави хора, ще стане повече безпокоство”.

Там също се заявява,

“Ще се явят двама Святи. Спасителят е този от тях, който се яви не пръв, а втори. Неговата фамилия ще бъде скрита, когато той бъде изпратен на земята от Небето. Тази фамилия е Муун."

Ванга също предсказва неща доста свързани с дейностите на Сан Мьон Мун. Тя заявява, че Христос със сигурност ще дойде. Тя го описва като човека който ще подпише вечния мир и уточнява, че той ще направи това в наше време. По нейните думи:

1. Той ще подпише вечия мир. Политици и религиозни лидери днес признават д-р Мун за шампион на мира. Стотиците организации които той е създал работят във всички основни области на човешкия живот точно с тази цел, за постигането на мир.

2. Той ще донесе истина която ще сложи край на религиите, и всички ще приемат едно учение. Д-р Муун е може би единствения религиозен лидер известен с огромния си принос в междурелигозния диалог и помирение. По източници, над 95% от средствата на организациите му отиват в тази насока. Той самия предвижда неизбежните етнически сблъсъци между Европейци и мюсулмани и работи усилено за тяхното преодоляване.

3. Ванга вижда в бъдещето Световна магистрала и супер бързи влакове на магнитни възглавници. Д-р Муун е иницирал точно такъв проект, мойто той предлага пред ООН през 2001 г., а в началото на тази година САЩ и Русия се обединиха за започване на предложения от Сан Мьон Муун "Тунел на Мира" в Беринговия проток. Проекта включва супер бързи влакове на магнитни възглавници които ще се движат във вакум със скорост надминаваща тази на самолетите днес - точно както Ванга предсказва.

4. Ванга предсказва още, че в бдещето хората ще разберат съществуването на духовния свят. Д-р Муун е в директен контакт с Исус и много други личности в духовния свят още от ранната си възраст. Той разкрива същността на живота там по-добре от който и да било друг религиозен лидер досега.

5. Според Ванга Бог е един и е наш Баща. Най-основното в ученито на д-р Муун е, че Бог е Родител на цялото човечество.

Нека обаче завършим с любимия израз на Роналд Рейгън, "Вярвай, но потвърди!"

Selo-Banya.com - RSS

Популярни публикации

Лечебни препоръки