Главоболие

lease termination, село баня банско, село баня хотели, dating sites, online dating business, event planning

 *

ГЛАВОБОЛИЕ - Главата се мие с вода, В която е сварена дива мерудия.

 *

ГЛАВОБОЛИЕ (упорито у дете) - Голяма китка от изсушена билка жълт смил се поставя в торбичка от чисто платно и се прави възглавничка. След като детето преспи една вечер на нея, билката се изважда и се сварява. С водата се полива главата на болното.

 *

ГЛАВОБОЛИЕ (хронично) - Сварява се чубрица в голямо количество вода. Вечер главата се потопява за 10-15 минути във водата, а после се полива цялото тяло.

 *

ГЛАВОБОЛИЕ (и неспокоен сън) - В 2-3 литра вода се сваряват 1-2 листа от тревата столетник. С нея се поливат главата и тялото вечер няколко пъти.

 *

ГЛАВОБОЛИЕ (силно, след стрес) - В продължение на няколко дни болният да взема вечер преди лягане по 1 супена лъжица захар на пясък, да я слага в устата и след това да изпива 1 чаша вода. 

 *

Взето от книга на Ванга

 * 

 

Facebook Гоце Делчев Puma Sport Зодиак ТопАвто Диети Маями Adidas Лос Анджелис Нострадамус Културизъм RegistryBooster Nike Холивуд Ниагара Очни клиники Секс Отслабване Рак Кучета Баба Ванга Бен Афлек Денвър Кожени дрехи Дънкови Авто Скрийншот RegistryBooster Webuniversity 2012 Зодиак Ванга блог National Geographic Animal Planet Московска стражевая Визит Банско Polezna SEO My BG Agent





{START_COUNTER}