"Страх! Братя американци ще гинат..."

Пророчествата, Предсказанията, на Ванга, Ванга пророчества, Предсказания на Ванга




Баба Ванга предсказва мир; Баба Ванга пророкува нов свят; Баба Ванга предсказва световна магистрала, супер бързи влакове; Баба Ванга пророкува, че Христос е сред нас вече. Известно е, че Баба Ванга е предсказала едни от най-точните събития случили се до сега.

Тя предсказва, че през 2010 година ще избухне трета световна война и ще завърши през 2016 година.

Какво ни чака през 2010 година? Безредици, много смърт и глобална катастрофа…

Пророчества за светло бъдеще

„Очаквайте промени към добро”, Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на земята, хората ще разберат съществуването на духовния свят. След 2000 г. няма да има потоп. предстоят ни мир и благоденствие. Но човечеството трябва да познае и слуша Месиянаката личност.

Ванга (Баба Ванга) стана пророчица номер 1 в Русия с предсказанието си за потъването на “Курск”. 20 години преди да се случи трагедията с подводницата, българката предупредила, че в края на века, през август 1999 -а или 2000-та година година Курск ще потъне и целият свят ще го оплаква. Баба Ванга предупреди и за терористичната атака на кулите близнаци в Ню Йорк. “Страх, страх! Братя американци ще гинат, покосени от железни птици. Вълци ще завият и ще се лее невинна кръв”, пророкувала Ванга още през 1989 година, наричайки кулите близнаци братя.

Последното доказателство за истинността на нейните видения се появило съвсем наскоро. Информацията, че към 2018-а година се проектира добив на енергия хелий-3 в Космоса, е още топла новина в наши дни, която обаче била известна на Ванга още през 1960-а година. “През 2018 година влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати и Земята ще почива”, заявила тя преди 46 години. 20 години преди събитията Ванга предсказва преобразяването на света и международните отношения след падането на комунистическите режими, разпадането на СССР и обединението на Германия. “Ще настъпят големи промени в живота на хората. Те ще се променят до неузнаваемост. Новото време е белязано с много знамения, които ще започнат да се проявяват през 1990 година.”

Selo-Banya.com - RSS

Популярни публикации

Лечебни препоръки