Ванга си навяла яда на Хитлер за предсказание

Ванга, пророчества, предсказание, Хитлер, Горбачов, Картър, Елцин



Известно е, че и Хитлер е посещавал Ванга. След беседата си с гадателката той излязъл от дома й страшно сърдит и разстроен. Пророчицата от Петрич е предсказал и изборната победа на Джими Картър, още когато той даже не се е замислял над подобна перспектива. В края на 70-те легендарната ясновидка предвижда идването на власт на Горбачов и неговата перестройка. Според Агенцията за руска информация /АРИ/ Борис Елцин е ползвал услугите на всевъзможни спецове по паранормални явления - екстрасенси, врачки, гадатели, ясновидци, даже магьосници! АРИ разпространи и сензационната информация, че бившият руски президент е имал най-голямо доверие на прогнозите на Ванга.

Българската пророчица Вангелия Гущерова-Ванга е позната в цяла Източна Европа. Официално регистрираната сбъдваемост на нейните предсказания е 84 на сто, останалите просто не са разбрани.

Известно е, че и Хитлер е посещавал Ванга. След беседата си с гадателката той излязъл от дома й страшно сърдит и разстроен. Феноменът от Петрич е предсказал и изборната победа на Джими Картър още когато той даже не се е замислял над подобна перспектива. В края на 70-те легендарната ясновидка предвижда идването на власт на Горбачов и неговата перестройка.

Ванга предсказва разпада на СССР и обединението на 3 славянски държави - вероятно Русия, Беларус и Украйна. Най-интересното е, че българската Касандра предсказва и Путин: Това ще бъде съвсем неочаквана фигура - нито Лебед, нито Зюганов. А най-знаменитото пророчество на Ванга гласи: В края на века, през август 1999 или 2000г., Курск ще се окаже под водата и цял свят ще го оплаква. Предсказанието датира от 1980г

Българските спецслужби са правили денонощни записи на всички беседи на Ванга с посетителите. А каква е съдбата на тези записи, не знае никой. Или - почти никой.

Съществуват няколко факта, които свидетелстват за митичната връзка между пророчицата и Елцин. Тя е молела всички руски политици, които са идвали при нея, само за едно - да й донесат часовника на Елцин. За какво й е бил той, Ванга не споменала до смъртта си.

Затова не е особено учудващо обстоятелството, че Борис Николаевич е собственик на няколко касети със записи на Ванга. Има информация, че по нареждане на Елциновото семейство за покупката на въпросните записи е била похарчена фантастична сума. Според осведомени става въпрос за... 5 млн долара!

За какво са му на Елцин тези пророчества, е съвършено ясно. Много по-важно е да се знае тяхното съдържание. Руски екстрасенси смятат, че някои предсказания на Ванга от тайните записи могат да се разгадаят чрез съпоставка с прогнозите на нейни колеги. Един от най-известните руски тълкуватели на българската ясновидка - Павел Глоба, е на мнение, че тайните предсказания на Ванга се доближават до пророчествата на знаменития шаман от XIV век Василий Немчин.

Например, че след бягството на бесовете и идването на власт на т.нар. Голям Борис, Русия ще се управлява от дребен човек с черно лице, седнал на плещите на великана. През тези години огромни беди ще сполетят Русия /загуба на геополитическите позиции, войната на Кавказ, редуващи се едно след друго наводнения, потъването на Курск, трагедията с Норд-Ост, но властването му ще бъде кратко. След това пак за кратко ще управлява войвода паднал, но надигнал се отново. След настаняването си в Кремъл воеводата ще започне да унищожава низвергналите го врагове. Управлението на чернолокия ще бъде кратко, твърдят Василий Немчин и Ванга. /Малко пояснение - още в руски документи от XVII век тружениците на невидимия фронт са наричани хора с черни лица/.

Според петричката ясновидка срокът, през който ще управлява дребният човек с черно лице след падането на Големия Борис, е три годиин и половина. Това означава само едно - че Владимир Путин няма да изкара мандата си докрай. Но от кога започва броенето - от август 1999г. или от май 2000, е невъзможно да се каже. Ванга обаче споменава точната дата на отеглянето на Путин в тайните записи, купени на баснословна цена ат Елцин.





Selo-Banya.com - Новини